Canon EOS C100

Canon EOS C100

Камера за видеопродукция, предлагаща уникална комбинация от професионални HD характеристики, компактна конструкция и гъвкава работа с обективи, C100 е удобна за използване и е идеално конфигурирана за употреба от един човек.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EOS C100

8,3MP Super 35 mm CMOS сензор, Full HD формат

8,3MP CMOS сензор с площ на 35 mm филм, разработен и произведен от Canon специално за запис на видео, поддържа 3-канална RGB обработка и формат Full HD. Той осигурява превъзходни изображения с висока разделителна способност и висока чувствителност, нисък шум, понижени изкривявания от поредовото сканиране на затвора и много малка дълбочина на рязкост.

24 Mbps MPEG-4 AVCHD запис в SD карти

Записвайте файлове във формат MPEG-4 AVCHD/H.264 със скорост на трансфер 24 Mbps (4:2:0) в две SD/SDHC/SDXC карти памет – с опции за запис с превключване на памет и паралелен запис в две карти. Изходите включват HDMI с функция за заключване, AV и USB.

Сменяеми EF обективи

Разширете творческите си възможности чрез богата гама от сменяеми обективи. EF гнездото е съвместимо с обективите Canon 4K EF Cinema, както и с още над 60 EF обектива, включително макрообективи и рибешко око. 3 ръчни вградени ND филтъра повишават гъвкавостта при снимане.

Автоматично снимане

За да улеснят управлението на кинокамерата от един човек, автоматичните функции включват “AF при единичен кадър”, бутон за автоматична настройка на диафрагмата и автоматичен баланс на бялото. При необходимост е налично пълно ръчно управление с мощна функция за подпомагане на фокусирането, която улеснява ръчното фокусиране и осигурява резки и детайлни изображения.

Безпроблемна интеграция в студийни среди

Поддръжката на широка гама системи за нелинейно видеоредактиране позволява лесна интеграция в съществуващи работни среди за постобработка.

Висока чувствителност, нисък шум

Изображения с повишена чувствителност и нисък шум могат да бъдат заснети при светлочувствителност до ISO 20000, което позволява снимане в почти всяка ситуация.

Формат Canon Log Gamma

Вграденият формат Canon Log Gamma осигурява неутрално качество на изображението с динамичен диапазон от 12 стъпки (800% по-широк от нормалния) при базова настройка ISO 850. Функцията за широк динамичен диапазон осигурява запис със същия динамичен диапазон, но не изисква цветово градиране.

Компактна, модулна, лека

Свръхкомпактна и лека, кинокамерата EOS C100 е идеална за употреба в ограничени пространства. Базовата конфигурация тежи само 1020 g (без обектива), като в същото време сваляемата ръкохватка, горната ръкохватка и подвижният контролен панел осигуряват максимална маневреност. Здравият влагозащитен корпус включва компоненти от магнезиева сплав за допълнителна издръжливост и устойчивост.

Професионален звук

Опциите за запис на професионален звук включват LPCM или Dolby AC3. Горната ръкохватка включва два XLR входа и стереомикрофон.

Поддръжка от CPS

Притежателите на EOS C100 получават безплатна поддръжка от Canon Professional Services (CPS) с изключителен достъп до набор от предимства: CPS поддръжка на значими събития, приоритетно ремонтно обслужване (в зависимост от достъпността) и местна поддръжка от CPS в избрани европейски страни.

 

Comments

comments