DJI Phantom 4 PRO

DJI Phantom 4 PRO

Подобрената камера е оборудвана с 1-инчов 20-мегапикселов сензор, способен да заснема 4K / 60 кадъра в секунда и Burst Mode кадри при 14 кадъра в секунда. Приемането на конструкция от титанова сплав и магнезиева сплав увеличава твърдостта на корпуса и намалява теглото, което прави Phantom 4 Pro с подобно тегло като Phantom 4. Системата FlightAutonomy добавя два сензора за обратно виждане и инфрачервени сензорни системи за общо 5- посоката на улавяне на препятствия и 4-посоката на избягване на препятствията.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно PHANTOM 4 PRO

5 посоки на пресичане на препятствията

FlightAutonomy се разширява с допълнителен набор сензори за стереозрителна визия с висока разделителна способност, поставени отзад, в допълнение към двойката, разположена отпред, както и инфрачервени сензорни системи, разположени от лявата и дясната страна. Тази мрежа създава общо 5 посоки за преодоляване на препятствията и 4 посоки за избягване на препятствия, защитавайки Phantom 4 Pro от повече препятствия и давайки на режисьорите увереност да заснемат по-сложни изображения.

ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛЕР С ВЪТРЕШЕН ЕКРАН

С екран с 5,5 инча 1080p, интегриран с Phantom 4 Pro +, предлага 1000 cd / m2 яркост, повече от два пъти по-ярка от обикновените интелигентни устройства. Тъй като приложението DJI GO е вградено в екрана, хардуерът и софтуерът могат да бъдат напълно оптимизирани, което ви позволява да редактирате и споделяте незабавно. Петчасовия живот на батерията прави Phantom 4 Pro + пълно решение за изобразяване на въздуха. Интегрираната модернизирана система за видео предаване Lightbridge HD поддържа двойна честота за по-голяма устойчивост на смущения и максимален диапазон на предаване на предаване от 4,3 мин (7 километра)

Comments

comments